Simulacre d'evacuació

14.01.2014

El passat 14 de gener vam realitzar el simulacre d’evacuació d’aquest curs. L’objectiu és que l’alumnat, el professorat i el personal d’administració i serveis coneguem  com hem d’actuar en cas d’emergència.
Aquest simulacre es realitza d’acord amb el Pla d’Emergència del Centre, que recull totes les actuacions que s’han de dur a terme davant d’una emergència, fent èmfasi en la col•laboració de tots els implicats.
La finalitat d’aquest pla és garantir al màxim possible la seguretat dels usuaris del centre i fomentar una educació que permeti als nostres infants l’adquisició d’uns hàbits preventius i d’autoprotecció per tal que formin part del seu haver personal.
El dimarts 14 de gener, els alumnes, professors i personal d’administració vam sortir del centre ràpida i ordenadament, seguint les indicacions que es troben exposades en tots els espais del centre.
Des de les diferents sortides del centre, ens vam dirigir tots al parc de davant de l’escola que és el punt de concentració, un lloc proper però segur, on ja no corríem cap perill. Aleshores es va informar al responsable del simulacre d’evacuació, el director, que tot el personal del centre havia sortit sense cap incidència.
Agraïm la col•laboració dels bombers, que prèviament ens havien indicat les pautes a seguir per garantir la nostra seguretat i que posteriorment van valorar el desenvolupament de l’evacuació, donant-nos consells per a millorar encara més les mesures de seguretat del centre.  La participació de la Guàrdia Urbana de Castellar  també va ser molt important per ajudar-nos en mantenir l’ordre en l’exterior del centre i en fer el més real possible el simulacre.Torna enrere

free web stats