Cinema a l'escola

17.12.13

I tu, quina pel·li vas anar a veure?

I és que el dijous 17 de desembre hem pogut triar entre un ampli ventall de pel·lícules. S’ha fet una acurada selecció a partir de les recomanacions dels nens i les nenes i s’han projectat un total de 13 pel·lícules, una a cada aula, amb la possibilitat d’anar a veure la pel·lícula que es vulgui, perquè aquest dia hem convertit l’escola Mestre Pla en un cinema multisales!

Ens trobem immersos en el cinema, que és el tema d’aquest curs dins el ProjectArt que portem a terme anualment.

Per endinsar-nos en aquest món màgic que ha estat i és el cinema, tots els cursos de primària vam fer la visita al Museu del Cinema de Girona.

Després de la visita ens vam disposar a viure el cinema plenament des del nostre centre i és per aquest motiu que la transformació de l’escola per aquests dies ha estat total, el vestíbul és ple a vessar de cartells que anuncien pel·lícules i fins i tot s’hi pot trobar un plató de rodatge: silenci!... s’està rodant “Polar Express”.

Les aules, per una estona, s’han convertit en sales de cinema i com no podia ser d’una altra manera tots som, d’una manera o una altra actors i actrius.

Aquestes últimes setmanes hem experimentat i gaudit amb uns interessants tallers de la mà del Bombeto: animació stop motion amb persones en pantalla verda, animació cut-out (stop motion), i també hem treballat per entendre i crear els nostres propis zootrops, practicar la tècnica del doblatge, descobrir la importància de la música en les pel·lícules i moltes, moltes coses més.

Hem gaudit del cinema i podem dir que ha estat completament integrat en totes les activitats escolars, fins i tot estarà present en el concert de Nadal on les cançons de bandes sonores de famoses pel·lícules compartiran espai amb les tradicionals nadales.

Us convidem a visitar els nostres blocs on podreu trobar un interessant recull de moltes de les activitats realitzades. 

Resultats a 3r, 4rt i 6è:  https://www.dropbox.com/sh/2ulncqzbdtv9pyv/oDMvrYQkkM

Fotografies: 
http://www.escolamestrepla.com/index.php?id=2&al=39

Activitats que es van realitzar:

Activitats

Bones festes!



Torna enrere

free web stats