Lliurament solidari

30/04/2014

ACTE DE LLIURAMENT DE L’APORTACIÓ SOLIDÀRIA

 

El passat dimecres 30 d’abril va tenir lloc l’acte de lliurament de l’aportació solidària al projecte de l’escola IMSHA per a nens sords d’Eseka al Camerun.

Durant la recent Setmana Cultural, dedicada a l’Àfrica negra, la nostra escola va organitzar uns tallers intercicles, on els alumnes repartits en grups on hi havia nens i nenes des de E.Infantil 3anys fins a 6è de primària van elaborar productes d’artesania africana.

Posteriorment, el dia de cloenda de la Setmana Cultural, els productes van ser venuts en un gran “Mercat solidari d’artesania”, amb l’objectiu de recaptar fons per col·laborar amb l’escola IMSHA per a nens sords de Camerun.

Tota la recaptació aconseguida amb la massiva participació i col·laboració solidària de les famílies de l’escola, va ser entregada a la Natàlia, representant de l’ONG CODESCAM, que gestiona l’enviament dels recursos i donacions a diversos projectes de Camerun.

Els nens i nenes de l’escola van participar a l’acte d’entrega de la recaptació i van poder comprendre la importància de la solidaritat i col·laboració entre els pobles del món per tal donar suport als més desfavorits.

Podeu veure un breu resum de les vivències dels nostres alumnes al vídeo de sota.Torna enrere

free web stats