Setmana Cultural 2014

3/4/2014

                                          

SETMANA CULTURAL  2014 “L’ÀFRICA NEGRA”

del 7 a l’11 d’abril

 

A partir de dilluns 7 d’abril i fins divendres 11 d’abril, la nostra escola iniciarà el seu projecte anual en el qual treballen tots els alumnes del centre alhora. Aquest any el projecte és sobre “L’Àfrica negra”.

Durant tota la setmana els nens i nenes  participaran en diversos tallers i activitats que els acostaran a la realitat d’aquest continent.  A través de tallers de dansa i percussió coneixeran els ritmes africans, amb els tallers de contes, escoltaran emocionants històries que formen part de les tradicions i la cultura africana i amb moltes d’altres activitats programades podran treballar aspectes tan diversos com ara les diferents ètnies que habiten l’Àfrica, la geografia del continent, els animals que formen part de la fauna...

Un apartat important és la vessant solidària del projecte. Les xerrades de persones autòctones  del continent africà ens facilitaran el coneixement de la realitat social i de les condicions de vida quotidiana a l’Àfrica. Aquest coneixement és essencial per la conscienciació de la necessitat de la col·laboració solidària, tasca en la que ens ajudaran Entitats com ara Intermon OXFAM o CODES-CAM (ONG de solidaritat amb Camerun). Amb el Taller intercicles d’elaboració d’artesania i la seva venda posterior, els nostres nens i nenes col·laboraran amb l’escola “IMSHA” per a nens sords de Camerun, enviant tota la recaptació del Mercat d’artesania.

Per acabar la setmana, divendres a partir de les 16:30 l’escola obrirà les seves portes i tota la comunitat escolar podrà celebrar la cloenda participant als jocs i als tallers per grans i petits, passejant per les paradetes del “Mercat solidari d’artesania”, amb el tradicional sopar de Setmana Cultural i com a punt final gaudint del  concert-ball de música africana que portarà a terme el grup “DJILANDIANG DANSA AFRICANA”.

Podreu seguir la programació i el desenvolupament de les activitats de la Setmana Cultural a través dels blocs dels diferents nivells.Torna enrere

free web stats